Dom dom dom

24th June 2017 / Author: aswin

Hoe dom kun je zijn.

Altijd maar bezig met iedereen te zeggen dat je een backup moet maken. Ik doe het trouw, behalve…. de website…. Vanavond was het zover, een of andere grappenmaker heeft de site gehacked. Zo leuk om de database te verkloten en aan te vullen met spam voor Viagra.

Vol vertrouwen een backupje terugzetten. Zo jammer, het jobje liep al een tijdje niet meer. Nu dus maar een oude terug gezet, alleen nu een beetje oude artikelen…. Meteen maar even alles bijgewerkt en wachtwoordjes aangepast.

Zo dom

Mijn hart smelt…..

14th August 2014 / Author: aswin

En dan krijg je post…. Een kaartje vanaf het Dolfijnenkamp van Susanne uit Medemblik. Dan smelt je hart toch? Zo lief!

IMG_1636.JPG

Fotoalbum “Apenheul”

27th July 2014 / Author: aswin

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen week zijn we naar de Apenheul in Apeldoorn geweest. Naast dat het natuurlijk leuk is voor ons en de kinderen was het weer een uitgelezen moment om voor mezelf wat fototjes te schieten. Bekijk het album:

image
image
21 item(s) « 1 of 21 »

 

 


Vis op een plankie

/ Author: aswin

We maken er een mooie traditie van, met vrienden steken we de barbecue aan en doen we het nét even anders dan normaal.

Deze keer vis op een plankie. Voor mijn verjaardag kreeg ik cederhouten plankjes voor op de barbecue. Door het hout krijgt het vlees, of in dit geval de vis, een rooksmaak mee van het plankje.

Ik moet zeggen, ik ben niet zo van de vis, maar nu van het plankie heeft het me erg goed gesmaakt, zowel de zalm als de tonijn. Nu moet ik ook wel zeggen dat we er wel allerlei lekkere dingetjes bij hadden…. Kortom, genoten.

 

20140727-094953-35393027.jpg

 

Dag van nationale rouw

23rd July 2014 / Author: aswin

 

Woensdag 23 juli 2014, Nederland rouwt om de slachtoffers van de vliegtuigramp. Uit de statistieken blijkt dat 1 op de 19.000 inwoners van Nederland één van de slachtoffers kent of dat men iemand kent die één van de slachtoffers kent. Statistisch kent dus iemand uit een plaats als Naarden, direct of indirect, één van de slachtoffers.

 

Maar deze vliegtuigramp kwam voor de inwoners van Naarden véél dichterbij. Een gezin uit Naarden zat in de noodlottige vlucht MH17, een gezin uit Naarden dat dichtbij staat. We kennen de kinderen, we zien ze nog zo voor ons, voor de vakantie, op het schoolplein lopen, we zien ze nog zo voor ons, op straat lekker spelen of hockeyen met vriendinnen. We kennen de moeder van op het schoolplein, van haar werk of van de plaatselijke hockeyclub.

 

De vlag hangt halfstok. We zijn met onze gedachten dicht bij alle slachtoffers, maar wel heel in het speciaal bij de slachtoffers uit Naarden. Wat een ellende en een verdriet, daar zijn geen woorden voor. Daar wordt je wel even stil van. Ik hoop ook dat heel Nederland massaal om 16:00 uur, zodra het vliegtuig met de eerste stoffelijke overschotten in Eindhoven zal landen, een minuut de tijd neemt om in stilte de slachtoffers en hun nabestaande te gedenken.

 

Ingrid, Sophie, Fleur en Bente, mogen jullie rusten in vrede. Onze gedachten zijn bij de nabestaanden en de vrienden en vriendinnen van de slachtoffers veel sterkte wensen in de moeilijke tijd die gaat komen.

 

halfstok

 

Danielle maakt plezier op kamp!

14th July 2014 / Author: aswin

 

Rondje Naardermeer

11th July 2014 / Author: aswin

20140612_040129236_iOS 20140628_200009030_iOS 20140628_200331030_iOS 20140628_200654030_iOS 20140628_201027030_iOS 20140628_202732030_iOS 20140704_033251552_iOS

Zeilen

31st May 2010 / Author: aswin

aswindrinkenNaast de eerder genoemde hobby’s, mag ik graag op het water zijn, en het liefst zeilend de plas op. In de loop der jaren heb ik al wel een aantal schepen versleten en ook Lindsay heeft ruime ervaring op schepen, van klein tot groot.

Al van jongs af aan, was ik te vinden op het water. Als kleintje in rubber bootjes, later bij de scouting in kanoes en nog later in zeilbootjes… van zelfgemaakte bootjes tot scoutingboten. Nog iets later heb ik gewerkt op een jachtwerf.

Ik was enige jaren jachtbeschieter, een ander woord voor het intimmeren van zeilschepen. Ik deed dat bij jachtwerf gebroeders de Kloet in Kortenhoef. In de jaren dat ik werkend aan het leren was heb ik menig Fellowship (27, 28 en 33 voet) en een aantal Midget26 ‘s onder handen genomen. Er was wat weinig werk na wat slechte zomers en toen ben ik weer fulltime naar school gegaan.

Na m’n schooltijd heb ik wat gevaren op charterschepen vanuit Muiden als maat op de Carpe Diem, de Anthonius en de Hoge Wier en soms wat losse dagen op andere charters. Daarnaast heb ik een aantal keer meegedaan aan de Cutty Sark “Tall Ship Race”. Een zeilrace tussen Tall-ships die wordt georganiseerd door de Sail Training Assosiation, een stichting die het zeezeilen onder jongeren wil promoten.

Momenteel vaar ik eigenlijk alleen nog op de Silverstreak van Anita

Scouting Olav Naarden

/ Author: aswin

DSC02560

dcp04222

aanzoek

irresistible

Sinds mijn vroege jeugd was ik al actief bij de scouting en daar is de liefde voor de watersport ook écht begonnen.

Na het kano-varen bij de welpen kwam ik in de lelievletten van de zeeverkenners terecht. Vervolgens natuurlijk ik de schouwen van de Wilde Vaart en tenslotte in de Irrésistible van de Loodsenstam, waarmee we menig tochtje over het Marker- en het IJsselmeer hebben gemaakt, maar waarmee we ook Friesland, Overijssel en Zeeland hebben bezocht

Tijdens deze jaren heb ik mijn Zeil-instructeurs papieren gehaald en ben ik bij verschillende zeilscholen als instructeur en hoofd-instructeur werkzaam geweest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Hoge Wier

/ Author: aswin

boot1

klipperrace_hogewier

oudehogewier